Servis telefonov

Servis telefonov vseh znamk

Imate težavo z vašim telefonom? Počeno steklo, pešanje nivoja baterije, nedelujoča kamera, težave z zvokom?
Morda potrebujete reševanje podatkov iz telefona? Potem smo pravi naslov za vas!

Opravljamo popravila vseh znamk telefonov in tabličnih računalnikov.

Mnenja naših strank

Mnenje iBATIČ Gregor
Primož je poskrbel za menjavo polnilne enote na mojem Samsungu S20 v manj kot eni uri. Prav tako mi je brezplačno namestil novo zaščitno steklo. Telefon sedaj spet deluje brez težav. Pohvale za hiter servis.
GREGOR STRNAD
Mnenje iBATIČ Igor
Zadnja tri leta vsakršno popravilo telefonov zaupam ekipi iBATIČ. Kot redna stranka lahko pohvalim njihovo odzivnost, kvaliteto dela in profesionalen odnos. Prav tako imajo dostopne cene storitev.
IGOR MRAZ
Mnenje iBATIČ Amadej
Menjava stekla na telefonu Huawei P20 končana v roku ene ure. Prav tako baterija menjana še isti dan. Servis telefonov z odliko. Priporočam vsem!
AMADEJ UGERŠEK
Mnenje iBATIČ Klemen
Vse pohvale ekipi iBATIČ pri hitrem in kvalitetnem servisu mojega iPhona X. Menjava zaslona je bila gotova v manj kot eni uri. Definitivno priporočam njihov servis!
KLEMEN CRNIČ
Mnenje iBATIČ Simon
Ob padcu telefona v vodo je matična plošča popolnoma odpovedala. Vse zahvale gredo Primožu za hitro in uspešno reševanje podatkov iz telefona. Hvala!
SIMON HLASTEC
Mnenje iBATIČ Marko
Popravilo zaslona mojega iPada so opravili v dveh dneh saj je bilo potrebno naročiti nov zaslon, katerega niso imeli na zalogi. Kljub temu sem zelo zadovoljen s hitrostjo samega servisa. Priporočam.
MARKO KOGEJ