iPhone servis

Potrebujete iPhone servis? iPhone servis od sedaj tudi pri nas!

Proizvajalec Apple trenutno na globalnem trgu drži okoli 15% prodajnega deleža vseh telefonov v svetovnem merilu.
Letno podjetje Apple proda več kot 200 milijonov iPhone enot, velik del prodajnega trga pa predstavlja tudi Evropa. Prav tako je iPhone izjemno priljubljen v Sloveniji.

Praktično že vsak četrti Slovenec uporablja iPhone ali pa kakšno drugo napravo podjetja Apple.
Prav zaradi tega smo se pri podjetju iBATIČ odločili, da ob vse večji priljubljenosti iPhone naprav na trg ponudimo iPhone servis!
Servisiramo vse iPhone od iPhone 4 pa vse do trenutno najnovejšega iPhone 13.

Ko potrebujete iPhone servis smo pravi naslov za vas!

Pogosta vprašanja

Čas popravila iPhone naprav je odvisen od več dejavnikov. Potrebno je vedeti, da so lahko manjša popravila opravljena v roku ene ure, pri obsežnejših popravilih pa lahko popravilo iPhone naprave traja tudi do dva dni. 

Ko vaš iPhone prinesete v našo poslovalnico ali nam ga pošljete po pošti naredimo diagnostiko same naprave. Celoten iPhone pregledamo in vam sporočimo koliko vas bo stalo popravilo iPhone naprave.

Ko govorimo o ceni za popravilo telefonov morate vedeti, da imajo cene servisa velik razpon. Cene se pričnejo z 20€ končajo pa se lahko tudi z 200€, včasih tudi več.

Na takšen širok razpon cene vpliva starost vaše naprave (novejša kot je naprava praviloma dražji so nadomestni deli), znamka vaše naprave in navsezadnje seveda vrsta popravila ki ga potrebujete. 

Seveda!
Za vsako popravilo iPhone naprav pri našem servisu dobite 90 dnevno garancijo na opravljeno storitev!