Huawei servis

Iščete zanesljiv Huawei servis?

Pri podjetju iBATIČ opažamo vse večjo priljubljenost Huawei naprav na Slovenskem trgu. Kitajski tehnološki gigant, ki so ga ustanovili leta 1987 je v letu 2020 prodal več kot 180 milijonov pametnih telefonov in sodi med tri največja podjetja med proizvajalci telefonov. Z večjim številom naprav pa prihaja tudi do vse večjega števila poškodb oziroma drugih težav.

Ker je dandanes tempo življenja zelo hiter in je telefon obvezen del vsakega posameznika vemo, da je hiter in zanesljiv servis ob poškodbi naprave ključnega pomena.

Pri podjetju iBATIČ vam nudimo Huawei servis za vaš telefon ali tablico, prav tako pa pa lahko v naši poslovalnici najdete pestro izbiro dodatne opreme za vašo Huawei napravo.

Popravilo Huawei P20 ibatic

Mnenja naših strank

Mnenje iBATIČ Gregor
Primož je poskrbel za menjavo polnilne enote na mojem Samsungu S20 v manj kot eni uri. Prav tako mi je brezplačno namestil novo zaščitno steklo. Telefon sedaj spet deluje brez težav. Pohvale za hiter servis.
GREGOR STRNAD
Mnenje iBATIČ Igor
Zadnja tri leta vsakršno popravilo telefonov zaupam ekipi iBATIČ. Kot redna stranka lahko pohvalim njihovo odzivnost, kvaliteto dela in profesionalen odnos. Prav tako imajo dostopne cene storitev.
IGOR MRAZ
Mnenje iBATIČ Amadej
Menjava stekla na telefonu Huawei P20 končana v roku ene ure. Prav tako baterija menjana še isti dan. Servis telefonov z odliko. Priporočam vsem!
AMADEJ UGERŠEK
Mnenje iBATIČ Klemen
Vse pohvale ekipi iBATIČ pri hitrem in kvalitetnem servisu mojega iPhona X. Menjava zaslona je bila gotova v manj kot eni uri. Definitivno priporočam njihov servis!
KLEMEN CRNIČ
Mnenje iBATIČ Simon
Ob padcu telefona v vodo je matična plošča popolnoma odpovedala. Vse zahvale gredo Primožu za hitro in uspešno reševanje podatkov iz telefona. Hvala!
SIMON HLASTEC
Mnenje iBATIČ Marko
Popravilo zaslona mojega iPada so opravili v dveh dneh saj je bilo potrebno naročiti nov zaslon, katerega niso imeli na zalogi. Kljub temu sem zelo zadovoljen s hitrostjo samega servisa. Priporočam.
MARKO KOGEJ