Menjava stekla na telefonu

Poskrbite za menjavo stekla še danes

Najpogostejša vrsta popravila pri nas je zagotovo menjava stekla na telefonu. S takšnimi servisi se srečujemo skoraj vsakodnevno.
Hiter tempo življenja, kanček nesreče ali pa neprevidnost in že imamo počen zaslon in potrebna je menjava stekla na telefonu.

Pri nas vam nudimo menjavo stekla oziroma ekrana še isti dan v kolikor imamo nadomesti del na zalogi. V primeru, da nadomestnega dela za vašo napravo nimamo na zalogi ga naročimo in pri nas je v roku treh delovnih dni.

Sama menjava stekla na telefonu traja maksimalno dve uri. Več o popravilu zaslona si lahko preberete pod popravilo telefonov.

Menjava stekla telefona iBATIČ

Pogosta vprašanja

Preprosto povedano ne. Ob kvalitetno opravljeni storitvi in uporabi originalnih oziroma originalom enakovrednih nadomestnih delov je strah odveč. Prav tako vam nudimo 3 mesečno garancijo za vsakršno servisno storitev, ki jo opravite pri nas.

Odvisno. Potrebno je vedeti, da so nadomestni deli za novejše telefone dražji kot pa tisti za modele telefonov, ki so na trgu že tri ali več let. Prav tako na ceno vpliva kvaliteta samega nadomestnega dela. Točno ceno vam pri našem servisu podamo ob brezplačni diagnostiki vaše naprave.  

Velika verjetnost je da imate “napihnjeno” baterijo, katera neposredno pritiska na zaslon telefona in povzroča lise. Prav tako vam lahko zaradi napihnjene baterije odpove matična plošča. Priporočamo vam takojšni obisk servisa.