Samsung servis

Zanseljiv servis Samsung telefonov

Podjetje Samsung, ki je bilo ustanovljeno leta 1938 se je začelo ukvarjati z elektronsko industrijo v poznih 60-tih. Svoj prvi telefon so izdelali leta 1985 in ga poimenovali Samsung SC-1000. Telefon na trgu ni bil uspešen oziroma priljubljen, dandanes pa njihova linija Galaxy telefonov kroji sam vrh mobilne telefonije.

Nudimo vam vsa vrsta popravil vašega Samsung telefona ali tablice od menjave zaslona telefona, popravila na matični plošči, menjava baterije, popravilo polnilne enote in tako dalje. S popravilom telefonov in tablic se ukvarjamo že več kot 5 let in za sabo imamo več kot 4000 uspešno opravljenih servisov vseh večjih mobilnih znamk ter 100% zadovoljstvo kupcev.

Prav tako na vsak Samsung servis katerega opravimo nudimo 90 dnevno garancijo!
Servis Samsung telefonov zaupajte ekipi iBATIČ.

Pogosta vprašanja

Ne. Trenutno nismo pooblaščen servis Samsung telefonov niti katere koli druge znamke, vendar to ne vpliva na opravljanje naše storitve. Telefone vseh večjih znamk popravljamo na istem nivoju kvalitete kot pooblaščeni servis. Prav tako uporabljamo le originalne oziroma originalom enakovredne nadomestne dele. 

Sprva vam predlagamo, da preverite ali so vaši izbrisani podatki shranjeni še kje drugje na napravi oziroma z drugimi besedami povedano preverite ali imate narejen “back up” podatkov. Če nimate “back up” podatkov je najboljše, da se oglasite v naši poslovalnici in naredili bomo brezplačno diagnostiko vaše naprave ter pogledali kako lahko obnovimo vaše podatke. 

Preprosto nas kontaktiranje preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na strani kontakt ali pa nas pokličite na telefonsko številko 040 397 419 in dogovorili se bomo za termin kateri vam ustreza.